Zwangerschap & Newborn

Je draagt, je streelt, je denkt, je droomt, je voelt, je geniet
Telkens weer……

Zwanger

Jullie krijgen een kindje! Eén van de belangrijkste momenten in jullie leven. Zwanger zijn is iets dat je moet koesteren en van genieten. En wat ze zeggen is waar, de tijd gaat zo snel, voor je het weet houden jullie de baby al in jullie armen.

In verwachting

Met een zwangerschapsreportage leg ik de zwangerschap voor jullie vast. In een sfeer passend bij mijn stijl van fotografie. Vaak wordt deze zwangerschapsfotoshoot ingepland rond de 31-32ste week van de zwangerschap. Dit kan bij jullie thuis, op een mooie buitenlocatie of we kunnen tegen meerkosten een locatie huren.

Een blote buik laten zien is zeker geen verplichting, een mooi (strak) t-shirt of een jurk is ook mooi. Belangrijk is dat de aanstaande moeder zich comfortabel en prettig voelt. Als Zwangerschapsfotograaf heb ik een aantal outfits beschikbaar, maar eigen kleding mag natuurlijk altijd. Heb je zelf een idee voor een foto, laat het me dan van te voren weten zodat ik die voor jullie kan realiseren. Als je meer wilt weten neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.

PRIJZEN
01
03

REFERENTIES

Gaby

” Lieve Dewi wat heb jij prachtige foto’s gemaakt van mij, mijn zwangere buik en mijn prachtige dochter. Je bent oprecht een kunstenares! Mooie, intieme, subitiele, liefdevolle, rustige en prachtig sprekende foto’s die nog mooier zijn dan ik had durven dromen/hopen! Jouw werk is moeilijk te omschrijven met woorden, jouw beelden zeggen alles al! Naast het resultaat ben je een heel fijn persoon. Met weerstand tegen foto’s en poseren weet jij zowel mij als mijn tweejarige dochter zo gerust te stellen dat je ons op natuurlijke wijze hebt vastgelegd! Onwijs bedankt voor de prachtige foto’s en de fijne shoot! Alle bijzondere momenten die ik graag op foto wil hebben laat ik heel graag door jou maken in de toekomst!”

-Gaby-

Martine

“Dewi heeft mijn eerste zwangerschap prachtig vastgelegd. Ik had zelf nog geen foto’s gemaakt van mijn buik. Dewi gaf mij het vertrouwen en liet mij uit mijn comfort zone stappen. Met een geweldig resultaat! Ik ben blij dat ik het heb gedaan en vooral dat Dewi de fotograaf was. Ze heeft een eigen stijl van fotograferen en ik vind haar stijl prachtig. Warm, rustig en stijlvol oog voor detail.”
-Martine-

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

Portfolio

PAGE
1 of 2