Dewi

Dewi Schoordijk

Leuk!!! Je bent nieuwsgierig naar wie ik ben. Ik zal je een beetje over mij vertellen.

Naast fotograferen hou ik van eten, nee echt! Ik plan zelfs vakanties naar bepaalde streken zodat ik daar naar een bepaald restaurant kan of de lokale streekgerechten kan proeven. Ik kan ook nooit 1 van iets eten. 1 koekje bij de koffie.... er gaat gewoon een rol doorheen. Dus koop ik het maar niet zoveel want anders groei ik dicht. Gevolg daarvan is dat ik met mijn vinger in een pot pindakaas ga en deze doop in hagelslag (een snicker op je vinger :P ).

Mijn all time favorite movie is The Goonies en ja ik was verliefd op Sean Astin. Gelukkig is het nooit wat geworden tussen ons (Hobbit Sam uit Lord of the Rings). Maar in die film is hij nog steeds superschattig. Met wie het wel wat is geworden is Alex. Sinds 1996 de liefde van min leven. Tuurlijk met Ups & Downs maar dat hoort bij het leven.

Ik ben de oudste van 5, 3 broertjes (inmiddels broers) en 1 zusje (nog steeds een zusje, haha kleiner dan mij). We delen een vader of een moeder of niks maar dat maakt niks uit.

CONTACT ME

Ik hou ook van allerlei watersporten maar kitesurfen is toch wel mijn favoriet maar heb er ook een beetje haat/liefde verhouding mee. Ik doe het niet zo vaak (mede door een knieblessure) dus als ik dan weer ga vindt ik het altijd weer even spannend. Eenmaal in het water valt dan alle spanning weg en is het de meest geweldig sport die ik maar kan bedenken. Water geeft mij rust. Mijn grote droom zou dan ook zijn om elke dag wakker te kunnen worden met een Ocean- of Lakeview. Wie weet ooit als ik later groot ben.

PORTFOLIO

Mijn Pappa, helaas is hij aan de ziekte ALS overleden

Mijn mamma, woont in USA Atlanta samen met mijn jongste broertje Yuri. Maar sinds ze Oma is is ze 3 maanden van het jaar in Nederland

Speciale foto, 4 generaties. Mijn OmaMaatje, mijn Oma, Mamma en ik

Mijn Verjaardagsfeestje 5 jaar, en mijn Oma haalde altijd de taart bij Banketbaker Honig in Oostzaan. Tot mijn 40ste verjaardag komt mijn verjaardagstaart daar vandaan. Helaas zijn ze nu gepensioneerd en bakt Alex nu mijn verjaardagstaart.

Dansjes doen met mijn Oma, mijn Oma heeft een grote rol gespeeld in wie ik uiteindelijk ben geworden. Een sterke, zelfstandige vrouw die niet over zich heen liet lopen en in die tijd als "zwartje" was dat niet de maatstaf.

hahaha aan het eten, en daar heb ik heel veel foto's van.

Mijn Bestie Inge, vriendinnen sinds we 13 zijn. We kunnen elkaars gedachte lezen en pinken als we daarvan bewust zijn

De rest van mijn Besties, met deze rebels ga ik naar dansfeestjes, stedentripjes, Ibiza, uit eten en huil ik uit als ik verdrietig ben of het even tegen zit.

Mijn Oma en mijn Oom's en Tantes. Ja er was ook een Opa maar die leefde met een camera of videocamera in zijn hand dus daar zijn bijna geen foto's van